Villa Bora

kuchyně, jídelna, obývací pokoj, 2x ložnice s koupelnou, 2x dětský pokoj s koupelnou, prádelna, samostatné wc, "tančírna" / Kitchen, Dining room, Living room, 2x Bedroom with Bath, 2x Kids bedroom with Bath, Toilet

Vybavený
Downloady / Used downloads:
Wondymoon garážová vrata, matomibotaki dveře, Angela dveře, Manuke brána, Pink candy rooves, Pralinesims parquet P5, Pralinesims PS - Tile3, Ung999 - Stucco04,
EA Store (zdarma / free): Eco set Renault, Den Země / Earth Day

Pozemek / Lot size: 40 x 38
Formát / Format: sims3pack
Vyžaduje / Required: všechny dodatky / All EP

6 komentářů:

Visty řekl(a)...

Moc pěkná vila. Střecha má pěknou barvičku. Na mě možná moc křiklavou, ale k této vile se moc hodí. :) Velmi zajímavý interiér. :)

Unknown řekl(a)...

Jee, moc děkuju Vlasti :))

Unknown řekl(a)...

Na FB jsem asi okomentovala, ale musím i tady. Omlouvám se za pozdní reakci. Vila se mi moc líbí, a nevadí mi ani ta výraznější střecha. Bazén je nádherný. Jediné co mi trošičku vadí jsou příliš křiklavé barvy žluté a růžové koupelny. Jinak se mi docela líbí i interiér. :-) Stav dál, jde ti to fajnově :-)

Unknown řekl(a)...

Jaruško děkuju! Mně právě přijde, že ta bílá na stěnách tlumí barvu té střechy, zkoušela jsem všemožné barvy, ale tahle vyhrála :) Bazén abych se přiznala jsem postavila ani nevím jak a vyšly z toho rty :) A ty barvy to souhlasím, ale ve hře to vypadalo jinak než potom na fotce, určitě jsem mohla ubrat na intenzitě :)

Anonymní řekl(a)...

AHoj Je to Krásný Moc Jak to že Máš tak heský nábytek?? A dum??

Unknown řekl(a)...

Ahoj, no tak dům jsem postavila a nábytek je všechen jen ze hry :)

Okomentovat


up