Villa Côtes du Rhône

kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna, vinárna / Kitchen, Living room, Bedroom, Bathroom, Wine bar

Vybavený
downloady / Used downloads:
Pralinesims EVI roof II., Mutske window , Matomibotaki set oken, Cerulean pattern, Ung999 brick pattern
EA Store (zdarma za registraci CeHo / Free for registration World Adventures): Lup průzkumníka / Explorer's Loot
Velké díky Visty6 za její kytičky a krásné vzory - Patterns mix pack 5, Mix patterns 4, Pattern pack mix, Pattern orchids & wines, Set outdoor plants, Outdoor plant

Pozemek / Lot size: 30 x 30
Formát / Format: sims3pack
Vyžaduje / Required: Cestovní horečku, Hrátky osudu, Showtime / World Adventures, Generations, Showtime

7 komentářů:

Visty řekl(a)...

Ivussko, domek je hezký. Jsem ráda, žes použila mé věci, ale musím napsat malinko negativní komentář, který tě asi moc nepotěší. Protože jsem upřímná a chci abys ses zlepšovala, nedávej všude stejný vorek. Ono tak pak nevypadá moc dobře.
Vím, že chceš mít interiér sladěný..ale ber to prosím jako malou výtku, která by měla být spíš ku prospěchu. Kdybych ti napsala, že je to bezchybný, lhala bych a to já nechci a tuplem ne tobě. :) Tak se na mě prosím nezlob. :)

Unknown řekl(a)...

Tak já ti domeček taky pochválím neb je opravdu krásný. Já ti zas poradím s tím svažováním pozemku. Takto prudký přechod působí nepřirozeně. Příště stav kousek dál od okraje aby ti zbylo místo a pak použij takový ten nástoj na lehké zarovnávání pozemků. Je to taková ta šipka nahoru dolu. Ono se ti to svažování zarovná jakoby do ztracena. Taková lehce svažující stráň. Doufám, že mi rozumíš. Neumím moc vysvětlovat. A jako Vlasta doufám, že se na mě nenaštveš :-D

Unknown řekl(a)...

Nezlobím se ani na jednu z Vás, protože vím, že to se mnou myslíte dobře :) Pochvala za domeček mě potěšila a rady si vezmu k srdci, protože si jich cením. Ono totiž nebýt jich, tak bych to takhle mohla "patlat" pořád a v ničem bych se nezlepšila :) Takže Vám oběma za ně moc děkuju :)

Visty řekl(a)...

To jsem vážně moc ráda. Je vidět, že jsi rozumná holka. Já taky dostávám kritiku a kolikrát i oprávněně ;-)

Unknown řekl(a)...

Nechápu jak Tě to mohlo napadnout, už nejsem malá, ani jedna z těch dětí co jsou na fb a za každou radu se nafukují a ještě kolikrát člověku vynadají a pošlou ho klidně až do ... No víš kam :)) Já si toho moc cením, protože mě to opravdu baví a nechci se zhoršovat, právě naopak a to by bez Vašich rad nešlo. Jsem na začátku, Sims mám od září, stavím od ledna, takže mám co dělat abych alespoň něco dohnala a bez Vás by to opravdu nešlo! :)

Anonymní řekl(a)...

Ahoj,i já něco musím vytknout a prosím taky se na mě nezlob ale mě ten barák přijde tmavý a moc nepřirozený ale nezlob se :( nerada kritizuji promin ! no já nejsem žadnej odborník ale mě prostě nesedne promin snad se nebudeš zlobit

Tery

Falcora Sardë řekl(a)...

Domeček se mi líbí - je zvláštní. Zaujmul mě dost interiér, který máš stylově a pěkně barevně odlišen pokoj od pokoje a krásně uspořádán.

Okomentovat


up