Blue dream

kuchyně, jídelna, obývací pokoj, salónek, ložnice, dětský pokoj, koupelna / Kitchen, Dining room, Living room, Lounge, Bedroom, Kids bedroom, Bathroom

Vybavený (před stažením si prosím nejdříve nainstalujte auto od Fresh-Prince které je ve formátu package / Please download first the car by Fresh-Prince that is in the package format)


Pozemek / Lot size: 25 x 25
Formát / Format: sims3pack 
Vyžaduje / Required: všechny dodatky / All EP

8 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Krásný domeček, kterým já říkám Viktorci :-) I když tento Viktorek je "blue" příliš. Aspoň podle mého vkusu. Interiér je velmi hezký, ale i tady bych malinko ubrala na intenzitě té vínové (rudé) barvy. Jinak velká pochvala.

Unknown řekl(a)...

Jaruško moc děkuju :) Já vím, budu se muset začít krotit s těma barvama :))

Unknown řekl(a)...

To Ivuško nemusíš! Já jsem, co se týče barev hodně přízemní. Napsala jsem jen svůj názor. Většině lidiček se ty barvy líbí. Na mě v tomto moc nedávej, jsem konzervativní. Mám ráda přírodní zemité barvy a když už pastelové tak spíš bledší. ♥

Unknown řekl(a)...

To já vím, a jsem za něj moc ráda! :) Já mám barvy hodně ráda, ale je to pravda, občas to přeženu, tady mi to ani tak nepřijde, ale u domečku před tím ano, ale ono ve hře mi to tak nepřijde jako když to pak vidím na fotce. Tak si řeknu, že si dám příště pozor, ale stejně mi to zase někde "ujede" :D

Visty řekl(a)...

Jsi neuvěřitelně nadaná a já to tušila. Tenhle domek je nejhezčí z tvého blogu. Jsi moc šikovná a je vidět, že na sobě stále pracuješ. :) Tobě taky spíš jde asi klasika. :)

Unknown řekl(a)...

Vlasti já ani nevím co napsat. Taková slova opravdu potěší a popostrčí kupředu :) Já ti za ně moc moc děkuju :) Je to hloupé říkat, ale je to tak, i podle mě je to nejhezčí domek tady. Pořád jsem se cpala do těch spíš moderních a nakonec to vypadá že mi půjde spíš opak, ale to je tím, že v u těch moderních je spousta věcí co ještě neumím, hlavně práce s terénem, té se bojím a hlavně nevím jak na to, ale i to postupem času snad nějak dostanu do ruky :) teď si to zrovna trochu vyzkouším, tak uvidím :)

Visty řekl(a)...

Tak to ti držím moc palce. :) Já jsem si taky myslela, že moderny nejdou, ale tak to není. Chce to jen opravdu se nebát. :)

Unknown řekl(a)...

Děkuju, ono to není nic velkého, teda žádná velká práce s tím terénem, ale nějak začít musím :)) Já hlavně teda na nic moderního teď nějak nemám náladu, mám vytištěnou hromadu domků, ale většina z nich jsou ty klasické v podobném stylu jako tenhle, nebo koloniální a tak (ono to nikdy nevypadá jako na tom obrázku, tady přidám, tady uberu, ale něco z toho vždycky vyleze)

Okomentovat


up